Tabuk nélkül a mellrákról - 4. Országos Találkozó

2018. február 10-én tartottuk 4. országos találkozónkat, melyet minden évben a Rák világnapja apropóján szervezünk (február 4.). Idén is fantasztikus létszámban voltak jelen, 80 nő az ország különböző pontjairól. Ez alkalommal is értékes előadásokkal készültünk, neves szakértőink segítségével. Velünk volt Prof. Dr Kulka Janina, Dr Bíró Krisztina, Dr Prezenszky Zsuzsa és Dr Mátrai Zoltán.

Szokásunkhoz híven most is meghívtuk Tóth Zsuzsát és Vámos Mónit, akik újra igen sok hasznos információval szolgáltak az érintett nőknek. Most is volt móka és kacagás is természetesen, de megemlékeztünk angyalainkról is, akik lélekben velünk voltak és velünk is lesznek örökre.

Csodálatos helyszínt találtunk a rendezvénynek, az Erzsébetvárosi Zsidó Történeti Tárat, ahova érdemes ellátogatni, mert egy csodaszép belső, átriumos épület. 

Már az előkészületek idején egyik ámulatból a másikba estünk, olyan nagyszerű felajánlásokat kaptunk minden felől (Eisberg, Tündérkomód, Yamuna, Duran, Angyalok konyhája, Eleven Gusto). Hálásan köszönjük mindenkinek az önzetlen támogatást!

A szakértő előadók is első kérésre igent mondtak, és feláldozták szombat délelőttjüket, hogy onkológián kívül, személyes hangon is tájékoztassák az érintett hölgyeket, akik megtöltötték az esemény csodálatos helyszínét, és sok felismeréssel lettek gazdagabbak.  

Akik nem tudtak eljönni, az előadásokat visszanézhetik a Mellrákinfó Egyesület Youtube csatornáján: 

https://www.youtube.com/results?search_query=mellr%C3%A1kinf%C3%B3+egyes%C3%BClet

További fotók a Facebookon az eseménynél: https://www.facebook.com/events/393638944394442/?active_tab=discussion 

Még több képet találhattok az alábbi linken:

https://1drv.ms/f/s!AiNq43QS3ClgbpyCtXCwvQJ5tTk