Elég férfi vagy a rózsaszínhez?

#szivemenviselem
 
Nem a nők törékenyek, hanem az ÉLET. Vigyázzatok rá együtt! 
 
Viselj rózsaszínt októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában! #szivemenviselem
 
Varga Dániel, Kulka János és még egy tucat közismert férfi öltözött rózsaszínbe – hogy hangsúlyozzák a férfiak szerepét a mellrák elleni küzdelemben. A férfiak is tehetnek a korai felismerésért!
 
Férfiak a nőkért! 
Viselj Te is rózsaszínt októberben, oszd meg az eseményt és posztolj magadról egy képet ide az eseményhez az alábbi hashtaggel: #szivemenviselem
A hónap végén egy 2 személyes vacsorautalványt sorsolunk ki a résztvevők között, melyet a Mezzo Music Restaurant ajánlott fel.
 
"Férjként és apaként egy ideje már nem csak magamra kell vigyáznom. Fontosnak tartom, hogy a mindennapi örömök és kihívások sodrásában feleségem számára támasz tudjak lenni azokban a helyzetekben is, amikor egy nő úgy érzi, "egyedül van" a problémájával. A kampány számomra arról szól, hogy minden kapcsolatban figyeljünk egymásra és, ha kell, cselekedjünk a társunk helyett is." - Varga Dániel (olimpiai bajnok vizilabdázó)
 
A kampány október 31-ig tart!
#szivemenviselem
 
English version!
 
It is not women who are fragile, but LIFE. Take care of it together!
 
Wear pink in October, Breast Cancer Month! #szivemenviselem
 
Daniel Varga, János Kulka and a dozen well-known men dressed in pink - to emphasize the role of men in the fight against breast cancer. Men can do early detection too!
 
Men for Women!
Wear pink for October, share the event and post a photo of yourself here for the event with the hashtag: #szivemenviselem
At the end of the month, we will draw a two-person dinner voucher from Mezzo Music Restaurant.
 
"As a husband and father, I no longer have to look after myself. It is important for me to be able to support my wife in the daily pleasures and challenges of situations where a woman feels" alone "with her problem. it is a matter of paying attention to each other in our relationship and, if necessary, of acting for our partner. " - Daniel Varga (Olympic champion water polo player)
 
The campaign runs until October 31!
#szivemenviselem