Felvilágosítás cégek részére

Egyre több cég ismeri fel, hogy érdemes figyelmet fordítani munkatársaik egészségére, a felvilágosításra, a betegségek megelőzésére, illetve a megfelelő tájékoztatásra. Amennyiben Önnek is fontos, hogy munkatársai egészségtudatosan éljenek, törődjenek magukkal, örömmel jövünk felvilágosító előadást tartani az év bármely napján. 

További információért és időpont egyeztetés végett, várjuk levelét az alábbi E-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Igény szerint kifejezetten a mellrákról (önvizsgálatról, szűrésekről), vagy kiegészítve a méhnyakrák megelőzésének fontosságával (a Mályvavirág Alapítvánnyal közösen), továbbá átfogóan a tudatos életmódról is szívesen beszélünk, hiszen tudjuk, hogy a mai, rohanó világban mennyire kevés idő jut önmagunkra. A betegségek kialakulásának nagyrészénél pedig csökkenthető a kockázat tudatosabb életmóddal.

 

A British Petrolnál minden év októberében szerveznek egy egész napos figyelemfelhívó napot, amibe örömmel kapcsolódunk be már második éve többnyire egy 2 órás előadással, aminek a végén természetesen minden érdeklődőt megtanítunk a helyes önvizsgálatra, illetve lehetőségük nyílik bátran feltenni féltve őrzött kérdéseiket is. A 2015-ös programon hetvenen (!!!) voltak az előadásunkon, szép számban férfiak is, ahol Bori beszélt saját betegségről és arról, hogy, hogyan lett ebből küldetés, és mára egy hivatalos egyesület. Mindenki kitöltötte a Mellrák-totót, gyakoroltuk az önvizsgálatot a mulázsokon és bátran kérdeztek a résztvevők. Köszönet a fantasztikus szervezésért Áginak!

 

 

Hasonlóan a MOL is ügyel a dolgozó egészségére, minden évben szerveznek egészségnapot, amin a 2015-ös évben mi is részt vettünk, 3 városban, 4 helyszínen. Mindig öröm számunkra, amikor érdeklődő arcok vesznek körbe, ráadásul még kérdeznek is. Köszönet Hajnának a szervezésért!
2016.02.04.

 

2016. májusában az AXA Bank felkérésének tettünk eleget a Társadalmi felelősségvállalás hetén, és tartottunk felvilágosító előadást Tóth Icóval a Mályvavirág Alapítvány alapítójával, hiszen mindkét betegségről ugyanolyan fontos beszélni. Köszönjük a lehetőséget!