Simonton tréning

Nem elég gyógyszerekkel gyógyulni, az onkológián kívül a lelki, mentális támogatásra is szükség van: a fővárosi Tűzmadár Házban az év elején is több tréninget indítanak.

A Simonton módszer segítségével visszaszerezhetjük a kontrollt életünk történései fele...tt, és a kiszolgáltatott, passzív élethelyzetből egy aktív, résztvevő szerepbe kerülhetünk.

Terápiás kurzust indít az Egyesített Szent István és Szent László Kórház onkológiai centruma mellett működő Tűzmadár Ház – nemcsak a kórház saját betegeinek, hanem minden fővárosi vagy vidéki páciensnek, aki részt tud venni a foglalkozásokon. A tanfolyamok célja a daganatos betegséggel való megküzdés segítése és az egészség megőrzése.

Gyógyító képzelet tanfolyam (Simonton-módszer)


A foglalkozást vezeti: Rohánszky Magda

A Simonton-tréning a rák pszichés okainak feltárásában és gyógyításában aktív részt szán a betegeknek. Relaxációra és a képzelőerőt is mozgósító úgynevezett imaginációra épül, az érzelmek feldolgozását, az öngyógyító mechanizmusok aktiválását, egy jobb életminőség elérését szolgálja.

 

A Tűzmadár Ház a Szent László Kórház 1-es pavilonjában található (Budapest, IX. kerület, Albert Flórián út /régi Gyáli út/ 5-7.), a Nagyvárad téri metróállomástól néhány perc séta.

 

Bővebb információ: http://www.tuzmadaralapitvany.hu/

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 


Telefon:
06 1 455 8100/8607 mellék


Mobil:
06 30 790 3841