Szívpárna

Szívpárnák a mellrákkal műtött nőkért

 

  • A mellműtét után a műtött oldalon pihenés közben a hónalj alá helyezhető a párna.
  • Formatervezett: „szív alakú”, innen ered a szívpárna elnevezés.
  • A párna eltartja a kart, így csökkenti a műtéti seb húzódását, csökkentve a fájdalmat.
  • Csökkenti a nyirokpangást.
  • Segíti a köhögést, megtámasztva a mellkast.
  • Kivédi a véletlenszerű ütéseket.
  • Az autóban a biztonsági öv alá helyezhető.
  • 40 ºC-on mosógépben mosható!
  • A párna INGYENES, kérjük vigyék haza. FOGADJÁK SOK SZERETETTEL!

 

A szívpárnákat az USA-ban és Európa 16 országában számos kórházi osztályon ajándékba kapják az emlőműtét után az érintettek.  Magyarországon 2010-ben a Magyar Foltvarró Céh kezdte el a szívpárna varrást és ajándékozást.

2012-től együttműködve a foltvarrókkal országszerte számos baptista gyülekezet anyagi támogatással és önkéntes munkával kapcsolódott be a párnák készítésébe.

Kapcsolat: Ferencsik Ágnes, +36-70-3278929, Jászberény, Berényfolt Foltvarró Csoport

Mészárosné dr. Seres Leila, +36-20-8860016, orvos, Baptisták az Egészségért Munkacsoport     (Nem gyűjtünk adományokat.)

Köszönjük, ha a párnát használja. Tapasztalatairól visszajelzést is küldhet:

Emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a honlapunkon: http://www.szivparna.hu/hu/hasznos-linkek/kezdooldal/ vagy a

facebook oldalunkon: www.facebook.com/szivparna

 

Szívpárnát beszerezhetitek (ingyen) az Anita Gyógyászati Segédeszköz Referencia üzletben is: XII. Kékgolyó u. 22. (T: 225 1695)

 

Fontos orvosi információ: Magyarországon a középkorú nők háromnegyede D vitaminhiányos a téli-tavaszi időszakban, de még nyáron is. Orvosi kutatások szerint a D vitaminhiány több betegség oka lehet, a mellrák kockázati tényezői között is szerepel.  Akiknek jó a D vitamin vérszintje, azoknak a mellrákból való gyógyulása is jobb volt. Érdeklődjenek orvosuknál, és szedjenek D3 vitamint és magnéziumot. (Forrás: Takács és mtsai. Hazai konszenzus a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében. Orvosi Hetilap, 2012 május. 153. évf. szupplementum 5-26.)

 

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”

Biblia, Újszövetség, János evangéliuma, 3:16.